AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Versoepelde regels ruimbagage Oman Air

Vanaf 9 januari besparen passagiers bij Oman Air op bagagekosten. De maatschappij introduceert een nieuw beleid waarbij niet langer wordt betaald per gewicht maar voor het aantal ingecheckte bagagestukken.

Gratis
Met de nieuwe regels wordt het voor economyclass-passagiers mogelijk om één stuk bagage tot 30 kg gratis mee te nemen, voor businessclass en first class passagiers komt daar nog één stuk bagage tot 20 kg bij.

Silver en Gold-leden van het frequent flyer programma Sinbad krijgen nog meer ruimte: daar gelden de businessclass regels voor economy-passagiers. Business- en first class reizigers mogen twee stuks van 30 kg meenemen.

Overbagage
De extra kosten voor overbagage worden volgens de nieuwe regels ook per stuk afgehandeld: in plaats van extra te betalen per kilo kan voor 40 euro een extra koffer van 20 kilo worden meegenomen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close