fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Versoepelde regels ruimbagage Oman Air

Vanaf 9 januari besparen passagiers bij Oman Air op bagagekosten. De maatschappij introduceert een nieuw beleid waarbij niet langer wordt betaald per gewicht maar voor het aantal ingecheckte bagagestukken.

Gratis
Met de nieuwe regels wordt het voor economyclass-passagiers mogelijk om één stuk bagage tot 30 kg gratis mee te nemen, voor businessclass en first class passagiers komt daar nog één stuk bagage tot 20 kg bij.

Silver en Gold-leden van het frequent flyer programma Sinbad krijgen nog meer ruimte: daar gelden de businessclass regels voor economy-passagiers. Business- en first class reizigers mogen twee stuks van 30 kg meenemen.

Overbagage
De extra kosten voor overbagage worden volgens de nieuwe regels ook per stuk afgehandeld: in plaats van extra te betalen per kilo kan voor 40 euro een extra koffer van 20 kilo worden meegenomen.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button