fbpx
OnderwerpenProfessional

Lufthansa zoekt 3000 nieuwe werknemers in 2017

De Lufthansa Group is dringend op zoek naar meer personeel; in 2017 wil het bedrijf meer dan 3000 nieuwe werknemers aannemen.

Het grootste deel van het nieuwe personeel moet bij de maatschappij Lufthansa komen. Voor de bases in Frankfurt en München worden 1400 nieuwe cabinemedewerkers gezocht.

Lufthansa Technik zoekt 450 technici voor verschillende locaties. Daarnaast wil Austrian Airlines ruim 300 man personeel aannemen, waaronder piloten en cabin crew.

Ook Nederlanders en Vlamingen zijn welkom om te solliciteren, maar dan moeten zij wel vloeiend Duits en Engels kunnen spreken (en naar Duitsland willen verhuizen).

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button