AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

Vluchttijden TUIfly 787 naar Suriname bekend

TUIfly kondigde onlangs de start van een wekelijkse lijnvlucht naar Suriname aan, en nu zijn ook de vluchttijden bekend, zo meldt Routesonline.

De vlucht vertrekt vanaf 3 juli iedere maandag om 14.00, met aankomst in Paramaribo om 19.25. De terugvlucht vindt plaats om 20.45, en keert terug op Schiphol om 11.00 de volgende ochtend.

TUIfly zet op de route een Boeing 787-8 Dreamliner in. Dat toestel biedt – afhankelijk van de configuratie – plaats aan 291 tot 309 passagiers.

Door de nieuwe lijnvluchten van TUI komt er een einde aan het duopolie van KLM en Surinam Airways op de route Amsterdam – Paramaribo. Reizigers klaagden jarenlang over hoge prijzen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close