LiefhebberNaast het nieuws

Air France viert eerste B787 vluchten

Air France viert zaterdag 7 en zondag 8 januari de komst van de Boeing B787 door middel van vier verkenningsvluchten boven Frankrijk.

Zaterdag vliegt Air France boven Corsica en de Middellandse Zee, het Zuidwesten en de Gascogne. Zondag vliegt de maatschappij boven Bretagne en voert ze de ‘Ronde van Frankrijk’ uit.

Speciaal hiervoor biedt ze een programma aan voor klanten en luchtvaartenthousiasten. Bernard Chabbert, luchtvaartjournalist, zal commentaar geven tijdens de vlucht. De passagiers krijgen souvenirs mee van de Air France Dreamliner.

Foto’s
Verschillende Instagrammers nemen ook deel aan de vlucht en zullen live foto’s en video’s delen.

Air France nodigt daarnaast klanten uit om hun leukste foto’s van de Dreamliner voor 1 mei te delen, om kans te maken op een retour in business class naar Montreal, een van de eerste bestemmingen van de Air France B787.

Uitrusting
De B787 van Air France is uitgerust met 30 business stoelen, 21 premium economy en 225 economy stoelen. Er is in-flight WiFi beschikbaar en de ramen zijn volgens de maatschappij 30 procent groter ten opzichte van vergelijkbare vliegtuigen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen