fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Nieuwe stoelen en amenity kits Qatar Airways

Qatar Airways introduceert deze maand een nieuwe amenity kit in de economyclass. Volgens de maatschappij is de nieuwe kit simpel en functioneel.

Kit
Opvallend is dat de nieuwe kit in een tasje komt met aan de buitenkant een afbeelding van één van de 150 Qatar-bestemmingen. Iedere vier maanden worden de tasjes vernieuwd met een andere bestemming. In de kit wordt onder andere lippenbalsem, sokken en oordopjes geleverd.

Upgrade
Volgens de maatschappij worden dit jaar meerdere producten en services geüpgrade. De introductie van de nieuwe amenity kits is onderdeel van dit vernieuwingsprogramma. Eerder werden de amenity kits in de businessclass en first class al vernieuwd en kwam er nieuwe slaapkleding.

Stoelen
Er zijn ook plannen om de businessclass van nieuwe stoelen te voorzien. Hierop zal een patent komen zodat het ontwerp van de maatschappij blijft. De eerste toestellen worden dit jaar voorzien van de nieuwe stoelen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button