fbpx
AirlinesFrequente reizigersLayoutOnderwerpen

Tickets voor Iberia’s nieuwste reisklasse nu te koop

Iberia is vandaag gestart met de verkoop van tickets voor de premium economy class. Passagiers kunnen in de nieuwe klasse plaatsnemen vanaf 899 euro.

Op de routes naar New York en Chicago is het product vanaf mei beschikbaar, enkele maanden later gevolgd door Miami (augustus), Boston (september), Bogota (oktober) en Mexico Stad (november).

In de komende jaren volgen nog andere bestemmingen. Iberia is naar eigen zeggen de eerste maatschappij die premium economy aanbiedt op vluchten tussen Spanje en Latijns-Amerika.

De premium economy wordt in 21 bestaande vliegtuigen geïnstalleerd: acht A330-300’s en dertien A340-600’s. Daarnaast komt de nieuwe klasse standaard in de 16 A350’s die Iberia heeft besteld.

De stoelen in Iberia’s premium economy zijn breder en bieden 6 inch (15 cm) meer beenruimte dan in de ‘gewone’ toeristenklasse. Ook de service is verbeterd: zo krijgen passagiers een welkomstdrankje voor vertrek en ontvangen zij een amenity kit.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button