fbpx
Nieuws

Carrièredag Vliegveld Hilversum op 21 januari

Aero Club Hilversum-Amsterdam (ACHA) organiseert op zaterdag 21 januari op vliegveld Hilversum een Luchtvaart Carrièredag. Aan deze voorlichtingsdag nemen diverse vooraanstaande instanties deel, waaronder de Koninklijke Luchtmacht, Vliegopleiding EPST, InHolland, ROC MBO Airport, Martin Air Flightacademy, TIO en de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers.

Deze instanties krijgen bij ACHA de ruimte om informatie te geven over hun activiteiten en uit te leggen wat de carrièremogelijkheden in de luchtvaart zijn. Na jaren van onzekerheid zit de luchtvaart nu duidelijk in de lift en is een succesvolle toekomst voor jonge mannen en vooral ook vrouwen zeker weer mogelijk.

Heb jij altijd al in de luchtvaart willen werken of ben je op zoek naar een professionele vliegopleiding? Kom dan op 21 januari naar de ACHA luchtvaartcarrièredag en maak vanaf 11.00 uur kennis met de diverse toekomstmogelijkheden in de luchtvaart met alle informatie onder één dak.

De dag is gratis te bezoeken en toegankelijk voor iedereen met een interesse in een opleiding in de luchtvaart.

Over ACHA
De ACHA bestaat bijna 70 jaar en telt ongeveer 400 leden. “Zij komen uit het hele land vanwege de unieke sfeer op de vliegclub en vliegveld Hilversum, de groenste luchthaven van Nederland.” Iedereen kan lid worden van de vliegclub, ook zonder brevet. Regelmatig is dat een begin van een carrière in de luchtvaart. Met als thema “lerend vliegen en vliegend leren” kun je al met clubleden meevliegen zodra je in opleiding bent. De ACHA beschikt dan ook over een gekwalificeerde vliegschool (ATO). De vliegclub heeft veel te bieden. Uiteraard staat vliegen voorop maar naast vlieglessen organiseert de ACHA ook veel sociale (vlieg)activiteiten, zoals clubvluchten, social afternoons en evenings, clubexcursies en workshops met professionals.

Kijk hier voor meer informatie: facebook.com/aeroclub.hilversum/

Aero Club Hilversum-Amsterdam
Noodweg 43A
1213 PW Hilversum
Tel.: 035 5771300
E-mail: [email protected]

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button