fbpx
Naast het nieuws

Vlieg deze zomer onbeperkt in Noorwegen voor 500 euro

Liefhebbers van Noorwegen en vliegtuigen opgelet: de Noorse maatschappij Widerøe is terug met haar Explore Norway-aanbieding. Dat betekent twee weken onbeperkt vliegen in het land voor 500 euro.

Het is ook mogelijk om enkel in het zuiden, midden of noorden van Noorwegen onbeperkt te vliegen: dan is de prijs 370 euro. De actie geldt voor de periode van 1 juli tot en met 31 augustus.

Reizigers kunnen kiezen uit meer dan veertig bestemmingen. Naast de binnenlandse vluchten vallen ook de routes naar Aberdeen, Kopenhagen en Gotenburg onder de deal.

Wel zijn er enkele spelregels: zo mag er niet meer dan vier keer tussen dezelfde steden gevlogen worden, en mogen de buitenlandse vluchten alleen als eerste en laatste reis van de tweeweekse trip.

©Widerøe

Over Widerøe
Widerøe is de grootste regionale maatschappij van Noorwegen. Het bedrijf heeft 41 toestellen in haar vloot; uitsluitend Bombardier Dash-8 turboprops.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button