fbpx
Naast het nieuws

Dit zijn de vijf meest irritante passagiers

De stress en vermoeidheid van het vliegen, in combinatie met de beperkte ruimte in een vliegtuig, zorgen ervoor dat passagiers zich snel aan hun mede-reizigers gaan ergeren. De ticketwebsite Expedia onderzocht in samenwerking met GfK wat mensen nou de meest irritante passagiers vinden, en daaruit kwam de volgende top vijf:

1. De stoelschopper. Van de ruim duizend ondervraagden, gaf maar liefst 64 procent aan zich dood te ergeren aan mede-passagiers die tegen de stoel voor hen gaan duwen of trappen.

2. De onoplettende ouder. Ouders die hun slecht opgevoede kinderen maar laten rennen, spelen en schreeuwen in het vliegtuig, worden door 59 procent als irritant omschreven.

3. De aromatische passagier. Mede-reizigers met een walm om zich heen, of dat nou is van zweet of een te sterk parfum, worden door 55 procent van de ondervraagden genoemd.

4. De luidruchtige reiziger. De passagier die te hard praat of zijn iPod op het hoogste volume heeft staan, zorgt ervoor dat 49 procent zich niet kan ontspannen aan boord.

5. De alcoholist. Bijna de helft van de ondervraagden vindt de passagiers die veel alcohol drinken irritant, vooral vanwege de overlast die zij – bewust of onbewust – veroorzaken.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button