fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Airbus ‘trolt’ Boeing op Twitter

Boeing deelde gisteren op Twitter een artikel, met het onderschrift “Zeg hallo tegen de Dreamlifter, ons vliegtuig dat vliegtuigen vervoert.” Grote rivaal Airbus kon het niet laten om op die tweet te reageren, en stuurde daarbij een foto van haar eigen ‘vliegtuig dat vliegtuigen vervoert’:

Het relatief onschuldige trollen leidde tot veel hilariteit en bewondering bij de volgers van Airbus:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button