AirlinesBusiness jetsOnderwerpProfessionalZakelijke Reiziger

JetEight biedt “all you can fly” voor 2500 euro

De Duitse start-up JetEight biedt zakelijke reizigers voor 2500 euro per maand de mogelijkheid om onbeperkt te vliegen tussen Berlijn, Frankfurt en Zürich.

Het bedrijf onderscheidt zich van een normale airline door de reizigers snel te laten inchecken via VIP-terminals en door kleine toestellen te gebruiken. In de filosofie van JetEight zijn de gevestigde legacy carriers de wensen van de business class passagiers uit het oog verloren. “Wij besparen onze members kostbare uren door gebruik te maken van kleine vliegtuigen en minder drukke vliegvelden”, aldus oprichter Ruben Portz. Deelnemers kunnen een kwartier voor vertrek hun auto voor de terminal parkeren en meteen aan boord. “Er zijn geen wachtrijen waardoor je twee uur van tevoren op het vliegveld moet zijn”, stelt Portz.

Reizigers betalen maandelijks een vast bedrag van 2500 euro. Hiervoor mag de hele maand gevlogen worden. Als ze een vlucht nemen bij een andere maatschappij, krijgen ze bij JetEight geld terug. “We hebben nog geen groot netwerk en we willen dat onze leden flexibel blijven”, zegt Portz.

In eerste instantie biedt de maatschappij vluchten tussen Berlijn, Zurich en Frankfurt. Welke bestemmingen er worden toegevoegd hangt af van de wensen van de leden.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/