fbpx
Naast het nieuwsNieuwsProfessional

Zaterdag: ACHA luchtvaart carrièredag

Altijd al gedroomd over een carriere in de luchtvaart? Kom dan morgen langs bij eerste luchtvaart carrieredag op Vliegveld Hilversum. Diverse opleidingen zijn van de partij: De Luchtmacht, EPST, InHolland, ROC MBO Airport, Martinair Flightacademy, AIS Flight Academy,TIO en de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers.

De dag is gratis te bezoeken en toegankelijk voor iedereen met een interesse in een opleiding in de luchtvaart.

Organisator Antoon Wiesenberg: “Het idee voor de carrièredag is op een echte vliegclub manier ontstaan; onder het genot van een drankje op het terras na een dagje lekker vliegen. We wilden met onze club meer evenementen organiseren om de club nog wat gezelliger te maken, maar we houden er ook altijd van om onze passie voor de luchtvaart te delen. Op het open huis van ons vliegveld hadden we gezien dat veel jeugd toch wel geïnteresseerd was in de luchtvaart, maar dat er nog niet een dag is waar je je kunt oriënteren op de luchtvaartsector als middelbare scholier. Zo ontstond het concept.

Vele scholen hebben toegezegd om te komen en de lijst van deelnemers wordt steeds groter naar mate de dag dichterbij komt. Er is een beursvloer waar alle scholen een standje zullen hebben. Geïnteresseerden hebben dus alle gelegenheid om informatie op te doen.

Vliegen is natuurlijk iets wat we buiten doen en zo is er ook daar wat te zien in de vorm van een “static line” met enkele moderne clubkisten, maar ook historische toestellen.”

Zaterdag van 11 tot 16 uur bij de ACHA op Vliegveld Hilversum. De toegang is gratis net als het parkeren.

Zie ook facebook.com/aeroclub.hilversum
Aero Club Hilversum-Amsterdam
Noodweg 43A
1213 PW Hilversum
Tel.: 035 5771300
E-mail: [email protected]

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button