fbpx
OnderwerpenOpmerkelijk

Qatar Airways zoekt lange vrouwen

Qatar Airways gaat volgende week zaterdag 28 januari tijdens een evenement in het Raddison Blu hotel in Amsterdam op zoek naar stewardassen. Extreem lang hoeven ze niet te zijn, maar ze moeten wel minimaal 2.12 meter bereiken als ze op hun tenen en met hun handen in de lucht staan.

De stewardess moet minimaal 21 jaar oud zijn, een diploma van de middelbare school hebben, vloeiend Engels kunnen spreken en ze moet beschikken over een goede gezondheid. Ook een emigratie naar de hoofdstad van Qatar, Doha, hoort erbij. Een formele outfit is verplicht bij de sollicitatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button