fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

SAS: Nog geen beslissing over Europese basis

Scandinavian Airlines heeft nog geen definitief besluit genomen over de locatie voor een buitenlandse basis. Dat zei Mariam Skovfoged, hoofd mediarelaties bij SAS, tegen de Deense krant Ritzau Finans.

“We hebben bij SAS vele jaren geworsteld met de Europese regelgeving. Er is een uiterst competitieve situatie in de industrie en we moeten de realiteit onder ogen zien. Als vluchten zo goedkoop zijn en er zijn veel spelers in de industrie, dan moeten we kijken hoe we kunnen blijven concurreren”, aldus Skovfoged.

Het magazine Berlingske Business meldde eerder deze week dat SAS haar zinnen zette op Ierland, waar de wetten gunstiger zijn dan in Scandinaviƫ.

Aan het eind van deze maand worden alle opties overwogen door SAS.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button