fbpx
Frequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Vanaf deze week bijna alles anders op Gatwick

Londen Gatwick voert een grote verandering door in de verdeling van maatschappijen over de terminals. Vanaf vandaag opereert easyJet volledig vanuit terminal Noord en vanaf morgen verruilen British Airways en Virgin Atlantic van terminal.

Gatwick adviseert reizigers te controleren vanuit welke terminal ze vertrekken. Deze week is de overgangsweek naar de nieuwe situatie, waardoor de luchthaven rekening houdt met onduidelijke situaties.

Bewegwijzering
De bewegwijzering op de luchthaven moet op veel punten worden aangepast. Om reizigers te begeleiden worden zeventig extra medewerkers ingezet.

Volgens Gatwick zijn er de afgelopen tijd 37 tests uitgevoerd om te controleren of de nieuwe situatie voldoet aan de vereisten van de nieuwe gebruikers. De verandering is noodzakelijk om de efficiƫntie te vergroten.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button