fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

KLM komt met nieuwe ticketopties op Europese vluchten

KLM introduceert vandaag een nieuwe tarievenstructuur op vluchten naar Europese, Noord-Afrikaanse en Israëlische bestemmingen. Passagiers krijgen daardoor de keuze uit de volgende drie opties: Light, Standard en Flex, met ieder hun eigen voorwaarden en services.

“Wij streven er naar onze passagiers de meest optimale ervaring te bieden, tijdens een vlucht, maar ook ervoor en erna. Door de invoering van deze nieuwe ticketopties bieden we niet alleen transparantie maar maken we het ook makkelijker voor onze klanten om het meest passende product te kiezen”, aldus Harm Kreulen, directeur KLM Nederland.

Light is de goedkoopste optie. Daarbij zit het volgende inbegrepen: handbagage, snacks en drankjes, en ticketwijzigingen tegen betaling van 70 euro. Bij Standard hoort ook een stuk ruimbagage van 23 kilo, en bij – het duurste – Flex profiteren passagiers daarnaast van SkyPriority en gratis ticketwijzigingen en -annuleringen.

KLM benadrukt dat deze tariefgroepen niet voor minder flexibiliteit zorgen: “Light, Standard en Flex zijn de gedefinieerde opties, maar het blijft mogelijk om het ticket verder op maat te maken door extra services toe te voegen. Bijvoorbeeld Light met ruimbagage of Standard met Economy Comfort voor meer beenruimte. Dat kan meteen bij boeking of op een later moment.”

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button