fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

KLM komt met nieuwe ticketopties op Europese vluchten

KLM introduceert vandaag een nieuwe tarievenstructuur op vluchten naar Europese, Noord-Afrikaanse en Israëlische bestemmingen. Passagiers krijgen daardoor de keuze uit de volgende drie opties: Light, Standard en Flex, met ieder hun eigen voorwaarden en services.

“Wij streven er naar onze passagiers de meest optimale ervaring te bieden, tijdens een vlucht, maar ook ervoor en erna. Door de invoering van deze nieuwe ticketopties bieden we niet alleen transparantie maar maken we het ook makkelijker voor onze klanten om het meest passende product te kiezen”, aldus Harm Kreulen, directeur KLM Nederland.

Light is de goedkoopste optie. Daarbij zit het volgende inbegrepen: handbagage, snacks en drankjes, en ticketwijzigingen tegen betaling van 70 euro. Bij Standard hoort ook een stuk ruimbagage van 23 kilo, en bij – het duurste – Flex profiteren passagiers daarnaast van SkyPriority en gratis ticketwijzigingen en -annuleringen.

KLM benadrukt dat deze tariefgroepen niet voor minder flexibiliteit zorgen: “Light, Standard en Flex zijn de gedefinieerde opties, maar het blijft mogelijk om het ticket verder op maat te maken door extra services toe te voegen. Bijvoorbeeld Light met ruimbagage of Standard met Economy Comfort voor meer beenruimte. Dat kan meteen bij boeking of op een later moment.”

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button