Naast het nieuwsVideo opmerkelijk

Iberia-crew moet naar vliegtuig varen – video

Crewleden van Iberia werden dinsdag in Venezuela met een onaangename verrassing geconfronteerd: de brug vanuit de wijk waar zij overnachtten was ingestort, met als gevolg dat ze de luchthaven van Caracas niet konden bereiken.

Omdat de vlucht naar Madrid niet zonder hun kon vertrekken, zat er niets anders op dan maar in een bootje te stappen en varend naar de overkant te gaan. De langere overtocht zorgde voor bijna drie uur vertraging, maar uiteindelijk is iedereen veilig terug in Spanje gekomen.

Bekijk de beelden van het opmerkelijke voorval hieronder:

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close