fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Iberia-crew moet naar vliegtuig varen – video

Crewleden van Iberia werden dinsdag in Venezuela met een onaangename verrassing geconfronteerd: de brug vanuit de wijk waar zij overnachtten was ingestort, met als gevolg dat ze de luchthaven van Caracas niet konden bereiken.

Omdat de vlucht naar Madrid niet zonder hun kon vertrekken, zat er niets anders op dan maar in een bootje te stappen en varend naar de overkant te gaan. De langere overtocht zorgde voor bijna drie uur vertraging, maar uiteindelijk is iedereen veilig terug in Spanje gekomen.

Bekijk de beelden van het opmerkelijke voorval hieronder:

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button