fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

Vliegen tussen het VK en Australië: 1947 versus 2018

Qantas start in 2018 met rechtstreekse lijnvluchten tussen Australië en het Verenigd Koninkrijk, iets wat nog nooit eerder is gedaan. Op de nieuwe route, die loopt van Perth naar Londen Heathrow, zet het bedrijf de 787-9 in.

Fabrikant Boeing is daar erg trots op, en heeft daarom de onderstaande infographic gepubliceerd, waarop goed te zien is hoe de technologie zich in de afgelopen decennia ontwikkeld heeft. Waar in 1947 nog zes tussenstops nodig waren, zijn dat er nu nul:

©Boeing

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button