fbpx
AirlinesOnderwerpen

Air France blij met steun van Franse overheid

De Franse regering verlaagt de tarieven op de luchthavens van Parijs. Grootgebruiker Air France laat in een eerste reactie weten daar zeer blij mee te zijn.

De zogeheten air terminal navigation charges (RSTCA) zijn met 21,4 procent verminderd. Dat levert Air France een jaarlijks voordeel op van dertien miljoen euro.

Jean-Marc Janaillac is verheugd over het besluit: “We verwelkomen deze kostenverlaging”. Volgens de topman van AF-KLM zal de concurrentiekracht hierdoor verbeteren.

Emirates
In het verleden klaagde Air France over de lage luchthaventarieven op Dubai Airport, waarvan concurrent Emirates onterecht zou profiteren. Door de tariefverlaging in Parijs wordt het verschil nu kleiner.

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button