fbpx
Frequente reizigersNaast het nieuwsVideo

Qantas safety-video toont beste van Australië – video

Qantas heeft de inflight safety-video vernieuwd. In de nieuwe video worden volgens de luchtvaartmaatschappij de mooiste landschappen en locaties in Australie getoont.

De maatschappij wil de video gebruiken om de belangrijkste toeristische bestemmingen in het land te promoten. CEO Alan Joyce zei dat de video niet alleen informatief moet zijn, maar ook innemend.

“Wat we hebben ontdekt is dat het een stuk makkelijker is om de aandacht van mensen te krijgen met iets dat interessant is om naar te kijken,” zo zei Joyce.

Vanaf 1 februari wordt de nieuwe video vertoond op alle vluchten. De video is beschikbaar in elf talen en voor ieder toesteltype is een eigen versie.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button