fbpx
AirlinesNaast het nieuwsOpmerkelijk

‘Saudische prins’ koopt vliegtickets voor 80 vogels

Een afbeelding van tachtig roofvogels in economy class is de afgelopen dagen enorm populair geworden op het internet. Volgens de uploader van de foto, op Reddit, zijn de gevleugelde beesten eigendom van een Saudische prins.

In de Arabische wereld is het zeer populair om met roofvogels te jagen. In de Verenigde Arabische Emiraten hebben bijna 30.000 valken een eigen paspoort gekregen, zodat ze eenvoudig naar het buitenland vervoerd kunnen worden.

Het is niet duidelijk met welke maatschappij de prins zijn vogels liet vervoeren. Qatar Airways kan het niet zijn, want die staat maximaal zes vogels toe in de economy-cabine. Ook Etihad was het niet, zo laat dat bedrijf aan Business Insider weten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button