fbpx
NL NieuwsOnderwerpenSchiphol Airport

Bus botst tegen vrachtwagen bij Schiphol

Een Connexxion-bus is vanochtend tegen een vrachtwagen gebotst bij het bedrijventerrein Schiphol Zuid. Door het incident raakt één inzittende van de bus gewond, zo meldt 112 Meerlanden.

De botsing vond plaats op de hoek van de Toekanweg en het Rijkerstreek, een belangrijke toegangsweg van de luchthaven. Daardoor liep het overige verkeer flinke vertraging op.

Schrik
Eén passagier raakte lichtgewond, de andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Enkele ramen van de bus sneuvelden door het ongeluk, en ook de vrachtwagen raakte beschadigd. De politie onderzoekt de zaak.

Bestel de limited edition DC-3 'Rosinenbomber'-Aviationtag!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje luchtvaartgeschiedenis in huis. Deze iconische DC3 heeft nog dienst gedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog en heeft in 2008 als laatste vliegtuig, samen met een Junkers Ju-52, vanaf Berlin Tempelhof gevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button