NL nieuwsOnderwerpSchiphol Airport

Bus botst tegen vrachtwagen bij Schiphol

Een Connexxion-bus is vanochtend tegen een vrachtwagen gebotst bij het bedrijventerrein Schiphol Zuid. Door het incident raakt één inzittende van de bus gewond, zo meldt 112 Meerlanden.

De botsing vond plaats op de hoek van de Toekanweg en het Rijkerstreek, een belangrijke toegangsweg van de luchthaven. Daardoor liep het overige verkeer flinke vertraging op.

Schrik
Eén passagier raakte lichtgewond, de andere inzittenden kwamen met de schrik vrij. Enkele ramen van de bus sneuvelden door het ongeluk, en ook de vrachtwagen raakte beschadigd. De politie onderzoekt de zaak.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close