AirlinesFrequente reizigerOnderwerpVliegvelden

Emirates opent lounges Dubai voor al haar passagiers

Emirates heeft de mogelijkheden tot het gebruik van de lounges op luchthaven Dubai International uitgebreid. Leden van het loyaliteitsprogramma Emirates Skywards, maar ook niet-leden kunnen ongeacht de reisklasse tegen een kleine betaling gebruikmaken van de lounges.

Pay-per-visit
Volgens een zogenaamd ‘pay-per-visit’ wil de maatschappij haar passagiers meer mogelijkheden bieden op de luchthaven. Daarnaast is het nu voor businessclass-reizigers mogelijk een upgrade uit te voeren naar toegang tot de first class lounges. Hiervoor biedt de maatschappij een betalingsmogelijkheid.

Feedback
“We hebben de beslissing genomen om de toegang tot onze lounges in Dubai uit te breiden op basis van feedback van onze klanten, aldus vice-president Adel Al Redha. Volgens de maatschappij zijn veel reizigers die geen lid zijn bereidt een toelating tot de lounge te betalen.

Recentelijk heeft Emirates een van de businessclass lounges gerenoveerd.

Foto: Emirates

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close