AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

EasyJet kondigt nieuwe Schiphol-route aan

easyJet heeft aangekondigd een nieuwe route van Amsterdam naar Alicante te openen. Op 13 mei 2017 vertrekt de eerste vlucht van de Schiphol-basis naar de Spaanse kustplaats. Twee keer per week wordt de route bedient, elke dinsdag en zaterdag. Op 9 februari gaan de tickets in de verkoop.

Alicante
Alicante wordt de 42e easyJet-bestemming vanaf Schiphol. “Met ons product maken wij al meer dan 20 jaar vliegen gemakkelijk en betaalbaar op Schiphol. Dit versterkt de positie van Schiphol én de Nederlandse economie”, zo zei William Vet, countrymanager Nederland.

Hongarije
Vanmorgen stond ook de eerste vlucht tussen Amsterdam en Boedapest op het programma. De nieuwe lijnvlucht naar Hongarije biedt volgens easyJet zowel zakelijke als leisure passagiers een betaalbaar alternatief. De vlucht is feestelijk onthaald in Hongarije.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close