Naast het nieuwsOpmerkelijk

Gangpad Lufthansa Jumbo Jet omgetoverd tot catwalk

Passagiers aan boord van vlucht LH400 van Frankfurt naar New York maken vandaag twee modeshows mee. Een gangpad van de Boeing 747-8 is omgetoverd tot een catwalk in verband met de Fashion Week die op 9 februari in New York begint.

Het is de eerste keer dat een modeontwerper een nieuwe collectie vertoont op 10 kilometer hoogte, laat de maatschappij weten. De modeshow wordt live op alle videoschermen vertoont zodat ook iedereen die niet aan het gangpad zit kan meekijken.

Retro
Als afsluiting zal ook het cabinepersoneel een modeshow lopen waarin ze laten zien hoe de uniformen door de jaren heen zijn veranderd. Lufthansa zet voor de vlucht de Boeing 747 met retro-livery in.

De bovenverdieping van de Jumbo Jet wordt gebruikt als backstage-ruimte en kleedkamer.

FlyingLab
De show is onderdeel van FlyingLab, een open innovatieplatform van de maatschappij. “Passagiers gebruiken de tijd tijdens hun vlucht met FlyingLab veel efficiënter en komen in de goede stemming wanneer ze op hun bestemming aankomen”, zei Alexander Schlaubitz, hoofd marketing bij Lufthansa.

Thema
Iedere keer is er een ander thema. Zo is op een vlucht naar Sillicon Valley een FlyingLab georganiseerd met Virtual Reality producten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close