Naast het nieuwsOpmerkelijk

Gangpad Lufthansa Jumbo Jet omgetoverd tot catwalk

Passagiers aan boord van vlucht LH400 van Frankfurt naar New York maken vandaag twee modeshows mee. Een gangpad van de Boeing 747-8 is omgetoverd tot een catwalk in verband met de Fashion Week die op 9 februari in New York begint.

Het is de eerste keer dat een modeontwerper een nieuwe collectie vertoont op 10 kilometer hoogte, laat de maatschappij weten. De modeshow wordt live op alle videoschermen vertoont zodat ook iedereen die niet aan het gangpad zit kan meekijken.

Retro
Als afsluiting zal ook het cabinepersoneel een modeshow lopen waarin ze laten zien hoe de uniformen door de jaren heen zijn veranderd. Lufthansa zet voor de vlucht de Boeing 747 met retro-livery in.

De bovenverdieping van de Jumbo Jet wordt gebruikt als backstage-ruimte en kleedkamer.

FlyingLab
De show is onderdeel van FlyingLab, een open innovatieplatform van de maatschappij. “Passagiers gebruiken de tijd tijdens hun vlucht met FlyingLab veel efficiënter en komen in de goede stemming wanneer ze op hun bestemming aankomen”, zei Alexander Schlaubitz, hoofd marketing bij Lufthansa.

Thema
Iedere keer is er een ander thema. Zo is op een vlucht naar Sillicon Valley een FlyingLab georganiseerd met Virtual Reality producten.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button