fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

WOW Air introduceert business class

WOW Air introduceert business class op haar Airbus A330’s. Daarmee wil de maatschappij een voordelig alternatief worden voor zakenreizigers op trans-Atlantische vluchten.

De stoelen in WOW Biz, zoals het product heet, krijgen een pitch van 37 inch en zullen ook wijder zijn dan in economy. Foto’s zijn nog niet vrijgegeven, maar Biz lijkt dus vergelijkbaar te zijn met de premium economy class van maatschappijen als Air France, Lufthansa en British Airways.

Passagiers in Biz profiteren naast de grotere stoel van een bij de prijs inbegrepen stuk ruimbagage (20kg), één groot stuk en één klein stuk handbagage, een annuleringsbescherming, een warme maaltijd en priority boarding.

Volgens de maatschappij is Biz een logisch vervolg op de prijzenslag in het economy-segment. “Nu zijn we van plan om de prijzen voor zakelijke reizigers te verlagen door veel van dezelfde diensten te bieden voor een veel betere prijs”, aldus CEO en eigenaar Skúli Mogensen.

Vanaf 1 juni
De Biz-stoelen zijn vanaf 1 juni beschikbaar op de drie A330’s van WOW, die vooral worden ingezet op de routes tussen Reykjavik enerzijds en Los Angeles en San Francisco anderzijds. Naar Amsterdam vliegt WOW dagelijks met kleinere A320’s/A321’s.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button