fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Trump: meer investeren in luchtvaart, minder in oorlog

Tijdens een ontmoeting met de CEO’s van grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen heeft president Trump aangekondigd meer geld te steken in de infrastructuur. Hij beloofde de topmannen heel blij te maken tijdens zijn bewind.

“We willen jullie helpen de service voor passagiers te verbeteren. Luchthavens zijn erg belangrijk voor mij en reizen ook”, aldus de president. “Onze luchthavens waren vroeger de beste ter wereld, nu de slechtste.”

Verouderen
“We hebben de afgelopen jaren zes biljoen dollar [in oorlogen] in het Midden-Oosten gestoken en we kregen er niks voor terug. Dit terwijl we onze luchthavens en luchtverkeerssystemen lieten verouderen.”

Regeldruk
Trump vervolgde: “Dat verandert nu compleet. Jullie zullen zo blij zijn met Trump, ik denk dat jullie het misschien al zijn. Om jullie te helpen de service voor passagiers te verbeteren, vermindert de regeldruk, de belastingen worden verlaagd en we verbeteren de infrastructuur in de luchtvaart.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button