fbpx
AirlinesFrequente reizigers

AirAsia X zet zinnen op Hawaï

AirAsia X heeft vrijdag haar eerste route naar de Verenigde Staten aangekondigd.

De maatschappij gaat vanaf 28 juni vliegen tussen Honolulu en Kuala Lumpur, via Osaka (Japan). De service zal vier keer per week worden gevlogen.

“Dit is de bestemming waar we allemaal op hebben gewacht. We willen alle relevante instanties en overheden bedanken voor hun steun. Hun motie van vertrouwen maakte vandaag de lancering van de unieke route mogelijk en we zullen nauw blijven samenwerken met alle partijen om ervoor te zorgen dat we meer mensen kunnen verbinden door middel van deze intercontinentale route”, aldus Datuk Kamarudin Meranun, CEO AirAsia X Group.

Onlangs werd bekend dat de maatschappij toestemming kreeg van de FAA om naar de VS te vliegen.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button