fbpx
AirlinesFrequente reizigers

British Airways keert terug naar Birmingham en Bristol

British Airways gaat weer vliegen vanaf Birmingham en Bristol. Daarnaast voegt de maatschappij vier nieuwe zomerroutes toe.

Vanaf mei biedt de maatschappij directe vluchten van Birmingham en Bristol aan naar de Spaanse steden Malaga, Ibiza en Palma en het Italiaanse Florence.

De routes zullen één keer per weekend worden gevlogen met een Embraer 190.

British Airways vloog in 2007 voor het laatst van Birmingham en Bristol. “We zijn verheugd om terug te keren naar Birmingham en Bristol met vier zeer populaire routes. Klanten kunnen weer genieten van scherp geprijsde vluchten naar de zon. We kijken uit naar een drukke zomer op beide luchthavens”, aldus Luke Hayhoe, General Manager commercial en customer.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button