AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

CityJet niet meer van City naar Parijs en Nantes

CityJet stopt per 25 maart met de routes naar Nantes en Parijs vanaf London City Airport. Dat blijkt uit boekingsgegevens op de website.

De route City-Parijs wordt nu nog op werkdagen viermaal daags uitgevoerd. Met het stoppen van de route komt ook een eind aan de codeshare met Air France naar London City. CityJet vliegt op Parijs Orly tot de start van het zomerseizoen.

Nantes
Naar Nantes vliegt de maatschappij nu nog drie keer per week. Deze verbinding stopt dus ook. CityJet vliegt dan alleen nog naar Frankrijk op seizoensroutes naar Avignon en Toulon. Vanaf City Airport blijven de routes naar Dublin, Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen wel intact.

Concurrentie
De route naar Dublin vliegt de maatschappij acht keer per dag. Amsterdam is ook populair met vier dagelijkse vluchten. CityJet ondervindt sinds vorige week wel concurrentie van KLM. Nu is er nog één vlucht per dag, maar de vluchten worden opgevoerd naar viermaal daags Schiphol-City vanaf eind maart. Er is nu nog een codeshare overeenkomst met KLM die loopt tot en met het zomerseizoen 2017. Verlenging na die tijd lijkt er niet in te zitten.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/