fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpen

Qatar bevestigt nieuwe business class

Qatar Airways onthult een vernieuwd businessclass-product op de ITB Berlin expositie in maart. De maatschappij toont dan een nieuwe stoel voor de toekomstige businessclass. In een persconferentie maakt Qatar bekend welke plannen de maatschappij heeft voor volgend jaar.

“Voor de ITB van dit jaar kijk ik uit naar het onthullen van de revolutionaire nieuwe gepatenteerde Business Class stoel aan de reisbranche en de wereldwijde media, naast vele andere nieuwe en spannende ontwikkelingen aan ons netwerk”, zei Qatar Airways CEO Akbar Al Baker.

Bezoekers van de beurs kunnen de vernieuwde stoel uitproberen en “ervaren hoe de gastvrijheid en het vermaak aan boord is”, aldus Qatar.

Eerder kwamen al details naar buiten over de nieuwe Super Business Class in de toestellen van Qatar Airways.

Lees de Qatar businessclass review.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button