AirlinesFrequente reizigerInnovatieNieuwsNL nieuwsOnderwerpUpinthesky

Up heeft een app

Met één klik op je mobiele telefoon of tablet al het luchtvaartnieuws binnen handbereik: Up in the Sky heeft een app!

Up in the Sky is het toonaangevende nieuwsmedium voor de Nederlandse luchtvaartsector; snel, volledig en betrouwbaar. En vanaf nu nog toegankelijker dankzij de app, deze is gratis te downloaden in de AppStore en Play Store.

Met de overzichtelijke mobiele site liep Up al voorop in de branche, met de app versterkt Up in the Sky haar positie. Frequent flyers, luchtvaartprofessionals en liefhebbers hebben dankzij de app nog sneller toegang tot al het voor hen relevante nieuws.

Hoofdredacteur Joeri van Ormondt: “Frequent flyers en luchtvaartprofessionals zijn vaak onderweg en willen snel en gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste luchtvaartnieuws. Zij hebben hun mobiele telefoon altijd bij zich. Dus op het werk, thuis of onderweg, via de Up-app heeft iedereen met een klik toegang tot het laatste nieuws. Eén keer de app downloaden en klaar.”

De lezers van Up in the Sky kunnen kiezen op welke manier zij het liefst geïnformeerd blijven. Dat kan via de (mobiele) website, via de app en / of via de nieuwsbrieven. Up in the Sky verstuurt dagelijks een ochtend-, lunch- en avondnieuwsoverzicht en elke vrijdag een weekoverzicht.

Get it on Google Play

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close