fbpx
Naast het nieuwsOpmerkelijk

10.000 euro boete voor lastigvallen stewardess

Een dronken Britse passagier die een cabinemedewerkster lastigviel aan boord van zijn vakantievlucht naar Spanje, heeft deze week een boete van 8400 pond gekregen (omgerekend 10.000 euro), zo meldt de Britse krant The Mirror.

Liam M. vloog afgelopen zomer met Jet2 van Glasgow naar Ibiza. De dronken man was luidruchtig, verstoorde de veiligheidsdemonstratie, riep tegen een stewardess dat ze haar borsten moest laten zien en sloeg tegen de bagagevakken.

Omdat M. weigerde te stoppen met zijn asociale gedrag, moest de vlucht uitwijken naar Toulouse. Een politieagente buiten dienst hielp de cabinemedewerkers om hem onder controle te houden totdat hij uit het vliegtuig gehaald kon worden.

In Toulouse zat de man acht uur in de cel, en daarna kostte het hem nog vier dagen om terug te reizen naar huis. De vrienden van M. vierden wel gewoon vakantie op Ibiza. Van de boete gaat een deel naar de overheid, de rest is schadevergoeding voor Jet2.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button