AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

TUI breidt uit op ‘geliefd’ Rotterdam Airport

TUIfly breidt uit op Rotterdam The Hague Airport. De maatschappij zegt dat de luchthaven erg geliefd is bij reizigers, en ziet zodoende genoeg mogelijkheden om extra vluchten toe te voegen.



“Om aan de vraag van vakantiegangers te kunnen voldoen, heeft TUIfly, met name in het hoogseizoen, vluchtcapaciteit bijgezet op Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport is een prachtige uitvalsbasis voor onze vluchten. Bij klanten geliefd om de bereikbaarheid en faciliteiten, en met een groot verzorgingsgebied”, aldus een woordvoerster tegen Up in the Sky.

De nieuwe hoogseizoencapaciteit betreft vluchten naar Kos (op donderdag en zondag) in juni tot en met september, met nog een extra vlucht op maandag in juli en augustus. Palma de Mallorca wordt in de laatstgenoemde twee maanden op zaterdag aangevlogen. Voor de vluchten zet de maatschappij Boeing 737’s in. Verdere uitbreiding op Rotterdam Airport wordt nog onderzocht.

Reizigers die reeds een vlucht geboekt hebben vanaf Schiphol, maar toch liever vanaf Rotterdam naar Kos of Palma vliegen in het hoogseizoen, kunnen zonder extra kosten hun vlucht laten omboeken bij TUI.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.