LiefhebberNaast het nieuws

Air Transat verrast reizigers

Het Canadese Air Transat viert dit jaar dat zij dertig jaar bestaat. Voor die gelegenheid organiseert de maatschappij gedurende het jaar verrassingen en speciale evenementen voor klanten, medewerkers en partners.

Voor haar verjaardag heeft de maatschappij een speciaal logo ontworpen, deze siert drie A330-300’s. Air Transat vliegt vanaf Schiphol naar Calgary, Toronto en Vancouver.

Activiteiten
Helaas voor de liefhebbers worden de toestellen met speciale verjaardagslivery niet ingezet op de routes van en naar Amsterdam. Ze vliegen wel naar Londen en Parijs. Mogelijk worden de Nederlandse reizigers wel verrast: “Air Transat heeft dit jaar diverse verrassingen en activiteiten voor passagiers in de planning. In Noord-Amerika en Europa”, aldus de maatschappij.

Vloot
Op alle vluchten wordt binnenkort aan boord bijvoorbeeld een verjaardagsvideo getoond. De Canadese vakantievlieger vervoert op jaarbasis zo’n drie miljoen passagiers naar zestig bestemmingen in 25 landen. De vloot bestaat uit 21 toestellen; de A330 en A310.

Vertrouwen
“Wij opereren in een krachtige en dynamische industrie, die een gestage groei kent,” zegt ceo Jean-Marc Eustache. “Met dertig jaar ervaring is onze organisatie in staat zich aan te passen aan een veranderende omgeving. We kijken met vertrouwen naar de toekomst.”

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.