Frequente reizigerLiefhebberNaast het nieuwsNieuws

Een kijkje in de nieuwe A350 van Lufthansa – foto’s

Lufthansa vliegt sinds deze maand met de Airbus A350 in lijndienst. Nu alleen nog tussen München en Delhi, maar in de komende jaren volgen meer bestemmingen. De Duitse maatschappij heeft in totaal 25 A350’s besteld, en de toestellen zullen dus een belangrijk onderdeel van de longhaul-vloot vormen. Bekijk hieronder wat passagiers aan boord kunnen verwachten:

Business class

Business class

Business class is de hoogste reisklasse in Lufthansa’s A350 en biedt plaats aan 48 passagiers. De stoelen zijn vergelijkbaar met die in andere toestellen van de Duitse maatschappij. Dat betekent een 2-2-2 opstelling en volledig platte bedden met een lengte van 78 inch (198 cm).

Premium economy

Premium economy is de kleinste cabine, met slechts 21 stoelen in een 2-3-2 opstelling. Daarmee kiest Lufthansa voor meer ruimte in de breedte dan Singapore en Cathay Pacific, die 2-4-2 in de premium economy class van hun A350’s hebben. De stoelen hebben een pitch van 38 inch (96 cm).

Economy class

Veruit het grootste deel van de A350-cabine bestaat uit economy, waarin plaats is voor maar liefst 224 passagiers. De stoelen beschikken over een pitch van 31 inch (79 cm) en een breedte van 18 inch (46 cm). Ook hebben ze net als in de andere reisklassen een eigen entertainmentscherm.

Indeling

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/