fbpx
AirlinesFlight ReportsFrequente reizigersNaast het nieuwsNieuwsReviewsTravelVideo

Flight Review: KLM B737-800 Economy class | Video

KLM Boeing 737-800 Amsterdam – Parijs
Categorie: economy, full service, short-haul
Beoordeling*:

Up in the Sky vloog op 9 februari van Schiphol naar Parijs Charles de Gaulle op uitnodiging van Air France. De maatschappij vierde het twintig jarig bestaan van de hub op de Franse luchthaven. De vlucht werd uitgevoerd door zustermaatschappij KLM met een Boeing 737-800.

De twee stewardessen begroeten de passagiers vriendelijk tijdens het instappen. Up zit op stoel 23F, en die hebben een breedte van 17 inch en een pitch van 30 inch. De handbagage kan onder de stoel voor je of in de bagagebakken boven de stoelen, die voldoende aanwezig zijn in dit vliegtuig.

De beenruimte is gebruikelijk voor de KLM-Boeing 737: je zit niet ingebouwd, maar de ruimte houdt ook niet over. Voor een korte vlucht naar Parijs is dit overigens voldoende.
Tijdens de vlucht wordt er een snack en een gratis drankje uitgedeeld. De snack bestaat uit een broodje kaas, een stroopkoekje en een bekertje water. De keuze voor het drankje viel op een bekertje koffie. De smaken waren niet bijzonder, maar wel oké.
In het vliegtuig is geen Inflight Entertainment aanwezig, maar een plek bij het raam maakt een hoop goed. Hierdoor is het ook goed mogelijk om een leuke timelapse te maken, zoals te zien in onderstaand filmpje.

Bekijk hieronder een video van de vlucht.

*Sterren worden uitgedeeld door de maatschappijen te vergelijken binnen de eigen categorie. Een business class vlucht kan dus net zoveel sterren hebben als een LCC-vlucht.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Patrick Smit

Fotograaf. Patrick combineert zijn passie voor fotografie met zijn interesse in de luchtvaart. Hij heeft een opleiding tot technicus vliegtuigonderhoud gevolgd. Dat je met zo'n opleiding meerdere kanten op kunt, blijkt wel. Patrick werkt nu bij ASML.
Back to top button