Naast het nieuwsOpmerkelijk

‘Urine vrachtmedewerkers beschadigt BA’s Boeing 747’s’

British Airways heeft bagageafhandelaars gewaarschuwd dat zij niet in de grote vrachtruimen van Boeing 747’s mogen plassen, zo meldt de Britse krant The Sun. Hun urine beschadigt de vliegtuigen.

De medewerkers hebben naar verluid geen zin om helemaal terug te lopen naar het luchthavengebouw voor een toiletbezoek. Daarom legen zij hun blaas in het vrachtruim.

Urine is een zeer bijtende stof en tast de metaalconstructies in de Boeing 747’s aan. De schade heeft nog niet geleid tot een gevaar voor de vliegveiligheid.

The Sun hoorde over de waarschuwing door gesprekken met British Airways-medewerkers. Een woordvoerster van de maatschappij ontkent de urinegerelateerde problemen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/