fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

Boeing 777X maakt eerste virtuele testvlucht – video

Voordat de Boeing 777X daadwerkelijk de lucht in kan, wordt het ontwerp uitgebreid getest met behulp van computersimulaties. Gisteren maakte het toestel zijn eerste virtuele testvlucht in een laboratorium in Everett. Bekijk hieronder de beelden:

De Boeing 777X-reeks (bestaande uit de 777-8 en 777-9) volgt de huidige generatie triple sevens op. Grotere vleugels, nieuwe motoren en een verlengde cabine moeten er volgens Boeing voor zorgen dat dit het meest efficiƫnte tweemotorige vliegtuig ter wereld wordt.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button