fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

Boeing 777X maakt eerste virtuele testvlucht – video

Voordat de Boeing 777X daadwerkelijk de lucht in kan, wordt het ontwerp uitgebreid getest met behulp van computersimulaties. Gisteren maakte het toestel zijn eerste virtuele testvlucht in een laboratorium in Everett. Bekijk hieronder de beelden:

De Boeing 777X-reeks (bestaande uit de 777-8 en 777-9) volgt de huidige generatie triple sevens op. Grotere vleugels, nieuwe motoren en een verlengde cabine moeten er volgens Boeing voor zorgen dat dit het meest efficiënte tweemotorige vliegtuig ter wereld wordt.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button