AirlinesOnderwerpProfessional

Emirates zoekt piloten in Nederland

Emirates heeft nieuwe piloten nodig en komt die zoeken in Nederland. Begin volgende maand organiseert de maatschappij een speciaal wervingsevenement in het Dorint Airport-Hotel in Badhoevedorp.

De zogeheten Pilot Recruitment-dagen vinden op 9 maart plaats om 10:00 ’s ochtends en om 14:00 uur ‘s middags. Op 10 maart is er nog een derde ochtendsessie om 10:00 uur.

Registratie is niet nodig en geïnteresseerde kandidaten hoeven maar aan één van de sessies deel te nemen.

Het evenement biedt volgens de maatschappij “een geweldige kans voor geïnteresseerde piloten om meer te leren over het werken bij Emirates en om kennis te maken met het personeel en de bedrijfscultuur.”

Werken bij Emirates
Piloten die ervoor kiezen om bij Emirates te werken, krijgen “een belastingvrij salaris, ziektekostenverzekering en jaarlijks verlof.” Wel moeten zij daarvoor naar Dubai verhuizen.

De vloot van de maatschappij bestaat volledig uit Airbus A380’s en Boeing 777’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/