fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Emirates verbouwt bar aan boord van A380’s – foto’s

Emirates vindt dat de bar aan boord van haar A380’s wel een opfrisbeurt kan gebruiken en vernieuwt deze daarom volledig. De maatschappij uit Dubai steekt miljoenen in het product.

De nieuwe bar, of ‘onboard lounge’ zoals Emirates het noemt, krijgt meer zitplaatsen (acht) en het ontwerp daarvan is geïnspireerd door de cabines in luxe plezierjachten.

Daarnaast is bij het ontwerp gebruikgemaakt van lichtere, champagnekleurige tinten. Deze moeten de ruimte luchtiger en ruimer doen lijken.

De belangrijkste verbetering is wellicht de komst van geluiddichte gordijnen, zodat mensen in de business class-cabine kunnen slapen zonder gestoord te worden door luidruchtige bargasten.

De eerste A380 met nieuwe bar komt in juli van dit jaar in dienst. In totaal heeft Emirates 93 van deze dubbeldekkers, waarmee op 46 bestemmingen wordt gevlogen, waaronder Amsterdam.

Ter vergelijking de oude bar:

©Travelarz

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button