LiefhebberNaast het nieuws

Pesten met luchtvaartthema

Voor de liefhebber is er Cleared to land: gebaseerd op het kaartspel pesten, maar dan met een luchtvaartthema.

Illustraties
De maker en KLC captain, Johan Bloem, zegt tegen Up dat er een aantal kaarten en opties zijn toegevoegd, waardoor het spel dynamischer wordt. “En uiteraard heb ik het spelprincipe in een leuk luchtvaarthema gegoten met kleurrijke en aansprekende illustraties.” Zo geeft een kaart met een windzak aan dat er van richting moeten worden gewisseld. De verkeersleidingtoren geeft aan dat er een vliegtuig met andere kleur mag landen en als er vracht wordt geladen moet de volgende speler een beurt overslaan.

Reis
Het spel zit verpakt in een stevige doos met spelregels in zowel Nederlands als het Engels. Het is gemakkelijk mee te nemen op reis. Cleared to land is zowel online verkrijgbaar als in vier speelgoedwinkels op Schiphol. Gemaakt voor de luchtvaartliefhebber die Uno/Pesten wil spelen met een luchtvaartthema.

 

[bol_product_links block_id=”bol_58b29a6f981af_selected-products” products=”9200000065357212″ name=”Cleared to land” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button