AirlinesOnderwerpProfessional

Winnaar Global Cargo Airline of the Year bekend

De winnaar van de Global Cargo Airline of the Year award is Qatar Airways. Deze week nam Qatar de prijs in ontvangst tijdens de conferentie Air Cargo Afrika.De conferentie vond deze week plaats in Johannesburg, Zuid-Afrika. Air Cargo Africa is een tweejaarlijkse vakbeurs op het gebied van de luchtvrachtindustrie.

“De drie kernwoorden van ons bedrijf zijn tarieven, betrouwbaarheid en relaties. We zijn onze klanten dankbaar die vertrouwen hebben in ons merk en onze diensten. We begonnen met drie vrachtvliegtuigen in 2003 en na een lange weg zijn we derde op de ranglijst van IATA’s internationale vracht tonkilometers. Deze prijs gaat uit naar iedere werknemer van Qatar Airways Cargo”, aldus Ulrich Ogiermann, Chief Officer Cargo bij Qatar Airways.

Qatar Airways Cargo vervoert vanaf zijn hub op Hamad International Airport 1,4 miljoen ton vracht per jaar. De maatschappij vliegt naar meer dan vijftig bestemmingen met acht Airbus A330’s, elf Boeing 777’s en één Boeing 747.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.