fbpx
AirlinesFrequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Air France opent nieuwe lounge Charles de Gaulle

Air France heeft voor haar businessclass en Elite Plus passagiers een nieuwe lounge geopend in Terminal 2G op luchthaven Charles de Gaulle. Vanaf vandaag kunnen reizigers gebruikmaken van de nieuwe faciliteit, zo laat de luchtvaartmaatschappij weten.

De lounge is compleet opnieuw ontworpen en met een oppervlakte van 730 vierkante meter vijf keer groter dan voorheen. De gates bevinden zich vlakbij de lounge.

Tablet
Bij het ontwerp is er rekening mee gehouden dat passagiers snel toegang tot de lounge hebben. Reizigers kunnen gebruikmaken van de digitale kiosken bij de ingang van de lounge of een van de agenten aanspreken. Iedere medewerker heeft een tablet om “gepersonaliseerde hulp” te kunnen bieden aan de klanten.

Uitstraling
De kernwoorden van de nieuwe lounge zijn volgens de maatschappij “comfort, chic en creatief”. De ruimte heeft een typische Franse uitstraling. In de gourmet basserie zijn koude en warme maaltijden verkrijgbaar, geserveerd vanuit een open keuken. Daarnaast is er een koffiebar met snacks voor reizigers die minder tijd hebben. In mei dit jaar wordt er nog een bakkersafdeling geopend.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button