AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsOnderwerpVliegvelden

Ryanair breidt routes vanaf Eindhoven uit

Ryanair voegt in het komende winterseizoen twee nieuwe routes toe vanaf Eindhoven. De maatschappij biedt vluchten aan naar Rabat en Tanger in Marokko. Ook komen er meer vluchten naar Marrakesh, laat de maatschappij weten.

De low-cost carrier breidt het aandeel in Marokko fors uit in de winter. Er komen dertien nieuwe routes bij en veel extra vluchten. Vanuit Tanger en Rabat wordt twee keer per week naar Eindhoven gevlogen, terwijl Eindhoven vanuit Marrakesh drie keer per week bereikbaar wordt. Op dit moment vliegt de maatschappij twee keer per week vanuit Marrakesh naar de Brabantse luchthaven. Rabat en Tanger zijn nu alleen bereikbaar vanaf Schiphol.

68 Routes
De grootste uitbreiding vindt plaats in Marrakesh, waar Ryanair zeven nieuwe routes lanceert. Ook vanuit Fez, Nador, Oujda, Tanger en Rabat komen er nieuwe verbindingen naar Europa. In het winterseizoen vliegt Ryanair op 68 routes van en naar Marokko. Dit zorgt voor 2300 banen op de diverse luchthavens.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button