LongreadNaast het nieuwsNieuws

Niets | USA Fotolongread

Wie via de Interstate 15 van Las Vegas richting Los Angeles rijdt, komt na het passeren van de grens met Californië als eerste Baker Airport tegen. Bij het gehucht Baker een paar kilometer rechtsaf de onheilspellende Death Valley Road op en je bent er. Het verlaten vliegveld heeft een oppervlakte van 97 hectare en een verharde landingsbaan met een lengte van 962 meter. Redacteur Remco de Wit van Up in the Sky ontdekte dat er helemaal NIETS te beleven is. Geen vliegtuigen, geen mensen, niks. Totale leegte.Dit is het negende artikel van een serie over luchtvaart in Las Vegas en wijde omgeving.

Ingang Baker Airport copyright Remco de Wit
Terminal Baker Airport copyright Remco de Wit
Baker Airport copyright Remco de Wit
Baker Airport copyright Remco de Wit
Baker Airport copyright Remco de Wit

Tags

Gerelateerde artikelen

Remco de Wit

Redacteur / fotograaf. Remco is jurist, communicatie-adviseur en luchtvaartfotograaf. Hij volgt de ontwikkelingen in de luchtvaart op de voet en legt ze graag op foto vast. Bovendien levert Remco ook tekst-bijdragen voor Up in the Sky.