fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

PIA leaset A330 van Turkish Airlines

Pakistan International Airlines (PIA) leaset een Airbus A330 van Turkish Airlines. De maatschappij ontvangt het toestel later deze maand. Dat meldt The Express Tribune.

Tender
De Pakistaanse luchtvaartmaatschappij leaset momenteel hetzelfde toestel van SriLankan Airlines, maar dat contract loopt binnenkort af. Door middel van een tender is Turkish Airlines de aangewezen partij om het toestel te verhuren.

Bronnen vertellen aan de Pakistaanse krant dat naast Turkish en Srilankan ook het Portugese Hi Fly meedeed aan de aanbesteding.

Tarief
De prijs ligt volgens The Express Tribune rond de 6000 dollar per uur. SriLankan Airlines hanteerde een tarief van 8100 dollar per uur.

Samenwerking
Recent hebben de twee maatschappijen aangekondigd hun samenwerking uit te breiden door elkaars passagiers te vervoeren op aansluitende vluchten.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button