AirlinesIncidentenNieuwsNL nieuwsOnderwerp

Ongeplande tussenlanding TUI Dreamliner

Een TUI Boeing 787 heeft een ongeplande landing gemaakt op Manchester Airport. Het toestel was onderweg van Amsterdam naar Varadero (Cuba). Dat bevestigt een TUI woordvoerster aan Up in the Sky.

De Boeing met registratie PH-TFM vertrok om 08:15 uur vanaf Schiphol voor vlucht OR337 naar Cuba. Boven Schotland keerde het toestel en landde rond 10 uur (Nederlandse tijd) op Manchester Airport.

Medisch
Een woordvoerster van TUI Nederland zegt dat een passagier acute medisch hulp nodig had. Ze verwacht dat het toestel zo snel mogelijk weer vertrekt nadat de passagier van boord is gehaald. De vlucht naar het vakantieoord op het Caribische eiland wordt dan voortgezet. Een geplande vertrektijd kon ze nog niet geven.

Vertraging
De aankomst was oorspronkelijk gepland om 13:15 uur lokale tijd, dat zal uiteraard later worden. Na Varadero vliegt de 787 naar Cancun, Mexico om daarna terug te keren naar Amsterdam. Het ligt voor de hand dat deze vluchten ook vertraging oplopen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button