fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Eerste bestemmingen low-cost IAG bekend

IAG heeft de eerste bestemmingen voor de low-cost dochter ingeladen in de boekingssystemen, Dat meldt het Spaanse fly-news.

Vanaf Barcelona vliegt IAG met een low-cost dochter over de Atlantische Oceaan. De eerste vluchten vertrekken op 1 juni.

Bestemmingen
De bestemmingen die nu zijn gepland, zijn: Buenos Aires, Los Angeles, San Francisco en Punta Cana. Welke naam er op de vliegtuigen zal staan is nog niet bekend. Volgens de Spaanse website hebben Iberia piloten brieven ontvangen of ze vrijwillig de overstap willen maken naar de A330’s van de budgetdochter.

Eerder zei IAG baas Willy Walsh dat met name Vueling de long-haul vluchten zal vullen. Vueling heeft een grote hub op Barcelona. Iberia vliegt veel long-haul vanaf Madrid.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button