Foto artikelLiefhebberNaast het nieuws

ANA maakt A380 beschildering bekend – Video

All Nippon Airlines wordt de volgende A380 gebruiker en maakt vandaag de look van het vliegtuig bekend. Er komt een schildpad op.Iedereen kon een voorstel insturen naar de maatschappij en uit de 197 inzendingen is een keuze gemaakt.

Honu
ANA heeft gekozen voor een groene zeeschildpad, die op Hawaii voorkomt. De vliegtuigen zullen met name op de route Japan-Hawaii worden ingezet. De schildpad is het symbool voor geluk en voorspoed. Het dier wordt op Hawaii ‘Honu’ genoemd, de livery heet dan ook: Flying Honu. ANA zal ook activiteiten ondersteunen om Honu te beschermen, het is een beschermd dier.

©ANA
©ANA/Airbus

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.